Kako naj jemljem NiagraX?

Za doseganje najboljših rezultatov vzemite 1 - 2 kapsuli na dan (ne vzemite več kot 3 kapsule na dan) dve uri pred spolnim odnosom.

Ali lahko jemljem NiagraX tudi če nimam težav z impotenco?

Seveda. NiagraX uporablja veliko moških, ki nimajo težav z impotenco, ampak si želijo le povečati in podaljšati spolne užitke.

Bom imel erekcijo ves dan?

Absolutno ne. Erekcijo boste imeli le, ko boste spolno vzburjeni. Če se vam zgodi, da erekcija noče izginiti, potem čimprej obiščite zdravnika.

Kako dolgo učinkuje NiagraX?

NiagraX je prehrambeni dodatek, ki lahko učinkuje tudi 24 - 48 ur, kar pa ne pomeni, da boste imeli erekcijo toliko časa, le hitreje boste vzburjeni. Veliko moških dosega enake ali celo boljše rezultate v drugi noči z enim samim odmerkom.

Ali za NiagraX potrebujem recept?

Za NiagraX ne potrebujete zdravniškega recepta, ker je prehrambeni dodatek in je sestavljen izključno iz naravnih sestavin (ekstraktov zelišč). Če pa se vam porajajo dvomi ali če se zdravite za kakšno boleznijo, pa vam svetujemo, da se pred začetkom jemanja kapsul NiagraX posvetujete s svojim zdravnikom.

Ali ima NiagraX stranske učinke?

Če boste pri jemanju kapsul NiagraX upoštevali navodila, in ne boste prekoračili dnevne doze (največ 3 kapsule na dan), ne boste imeli nobenih stranskih učinkov. V primeru predoziranja pa lahko pride do slabosti, nespečnosti ali zamegljenega vida. Če se vam zgodi karkoli od navedenega, takoj prenehajte z jemanjem.

Iz česa so sestavljene kapsule NiagraX?
Kapsule NiagraX so sestavljene iz popolnoma naravnih zeliščnih sestavin / ekstraktov:

• Xanthoparmelia Scabrosa (ekstrakt)
• Cnidium Monnier (ekstrakt)
• Piper nigrum ekstrakt (črni poper)
• L-Arginine
Ali NiagraX pomaga pri prezgodnjem izlivu?

NiagraX je sicer primarno namenjen podpori erektilne funkcije pri moških, vendar nekatere sestavine v kapsulah pomagajo tudi pri težavah s prezgodnjim izlivom in tako pripomorejo k večji vzdržljivosti med spolnim odnosom. Poleg tega boste ob jemanju kapsul NiagraX hitreje pripravljeni na ponovni spolni odnos.